Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    SoLyK's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    chicago
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Runling Run Hack

    Patched Getting new Code's Soon

    This is gonna Involve Some step's// This is for the Runling Run map...

    Step 1. Go to My Computer...

    Step 2. My Document's...

    Step 3. Starcraft 2

    Step 3. Account's

    Step 4. Should be number's Example "2441303"

    Step 5. 1-s2-1

    Step 6. Banks

    Step 7. 1-s2-1 Agin lol

    Step 8. Open that Runling Run File with notePad

    Should look like Example...

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <Bank version="1">
    <Section name="Global">
    <Key name="gamespeed">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="warning">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="music">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="ping">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="overhead">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="locked">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="intro">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="autocam">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    </Section>
    <Section name="Slot">
    <Key name="1">
    <Value string="---------------"/>
    </Key>
    <Key name="3">
    <Value string="----------------"/>
    </Key>
    <Key name="2">
    <Value string="---------------"/>
    </Key>
    </Section>
    </Bank>

    Now where the "----------" is you put these code's instead

    Super ling... ckOCHo9pko9BF

    Super Gaurdian.. Infinite Blink.... 4mALrr90CkrtH

    So it should look like this

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <Bank version="1">
    <Section name="Global">
    <Key name="gamespeed">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="warning">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="music">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="ping">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="overhead">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="locked">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="intro">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="autocam">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    </Section>
    <Section name="Slot">
    <Key name="1">
    <Value string="4mALrr90CkrtH"/>
    </Key>
    <Key name="3">
    <Value string="ckOCHo9pko9BF"/>
    </Key>
    <Key name="2">
    <Value string="---------------"/>
    </Key>
    </Section>
    </Bank>


    More code's to come... Give Thank's Please...
    Last edited by SoLyK; 08-11-2010 at 04:12 AM.

  2. #2
    Snape's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Location
    Hogwarts
    Posts
    13,864
    Reputation
    773
    Thanks
    2,672
    And credits goes to?

  3. #3
    Chingpow's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    This doesn't work.
    Is this still possible?

  4. #4
    lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    doesnt work.. it says File corrupted when i go ingame.. fix plz!
    Last edited by lolkid40; 08-24-2010 at 01:07 PM. Reason: dont wanna get in trouble for double post

  5. #5
    Tiresome's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    2,922
    Reputation
    47
    Thanks
    109
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by lolkid40 View Post
    doesnt work.. it says File corrupted when i go ingame.. fix plz!
    You're fucked now, man.

  6. #6
    lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    nah i did it on file 2 nd 3... so my main is safe. plz fix!

  7. #7
    Tiresome's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    2,922
    Reputation
    47
    Thanks
    109
    My Mood
    Pensive
    I was joking.

    Open up the file and replace the code with dashes?

  8. #8
    lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    oh. fix this plz i like runling run but my ling sucks and im too lazy to train it

  9. #9
    lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    FIX IT fix it fix it fix it

  10. #10
    Gab's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    6,496
    Reputation
    1305
    Thanks
    1,360
    My Mood
    Yeehaw
    Lol thank ubro xD

Similar Threads

  1. When i Run Hacks For CS 1.6 , It says Looking for HL.exe , but my CS is Cstrike.exe?
    By warr0ckrul3z in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2009, 11:42 AM
  2. How to Fix: Hack Detected! (without running hack)
    By kazuya899 in forum WarRock Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 08-06-2009, 04:24 AM
  3. Connection to server lost when running hack?
    By GladiatorLD in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 105
    Last Post: 12-24-2008, 02:26 PM
  4. Running Hack?
    By mostwanted in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2006, 06:38 PM