Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member SoLyK's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Gender
    male
    Location
    chicago
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Runling Run Hack

    Patched Getting new Code's Soon

    This is gonna Involve Some step's// This is for the Runling Run map...

    Step 1. Go to My Computer...

    Step 2. My Document's...

    Step 3. Starcraft 2

    Step 3. Account's

    Step 4. Should be number's Example "2441303"

    Step 5. 1-s2-1

    Step 6. Banks

    Step 7. 1-s2-1 Agin lol

    Step 8. Open that Runling Run File with notePad

    Should look like Example...

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <Bank version="1">
    <Section name="Global">
    <Key name="gamespeed">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="warning">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="music">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="ping">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="overhead">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="locked">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="intro">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="autocam">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    </Section>
    <Section name="Slot">
    <Key name="1">
    <Value string="---------------"/>
    </Key>
    <Key name="3">
    <Value string="----------------"/>
    </Key>
    <Key name="2">
    <Value string="---------------"/>
    </Key>
    </Section>
    </Bank>

    Now where the "----------" is you put these code's instead

    Super ling... ckOCHo9pko9BF

    Super Gaurdian.. Infinite Blink.... 4mALrr90CkrtH

    So it should look like this

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <Bank version="1">
    <Section name="Global">
    <Key name="gamespeed">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="warning">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="music">
    <Value int="0"/>
    </Key>
    <Key name="ping">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="overhead">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    <Key name="locked">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="intro">
    <Value flag="1"/>
    </Key>
    <Key name="autocam">
    <Value flag="0"/>
    </Key>
    </Section>
    <Section name="Slot">
    <Key name="1">
    <Value string="4mALrr90CkrtH"/>
    </Key>
    <Key name="3">
    <Value string="ckOCHo9pko9BF"/>
    </Key>
    <Key name="2">
    <Value string="---------------"/>
    </Key>
    </Section>
    </Bank>


    More code's to come... Give Thank's Please...
    Last edited by SoLyK; 08-11-2010 at 05:12 AM.

  2. #2
    RT/AH/RTX/SM/TK
    Donator
    Snape's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Location
    Hogwarts
    Posts
    13,824
    Reputation
    773
    Thanks
    2,527
    And credits goes to?

  3. #3
    Leecher Chingpow's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    This doesn't work.
    Is this still possible?

  4. #4
    Leecher lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    doesnt work.. it says File corrupted when i go ingame.. fix plz!
    Last edited by lolkid40; 08-24-2010 at 02:07 PM. Reason: dont wanna get in trouble for double post

  5. #5
    Eternally discontent
    MPGH Member
    Tiresome's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    2,922
    Reputation
    47
    Thanks
    109
    My Mood
    Pensive
    Quote Originally Posted by lolkid40 View Post
    doesnt work.. it says File corrupted when i go ingame.. fix plz!
    You're fucked now, man.

  6. #6
    Leecher lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    nah i did it on file 2 nd 3... so my main is safe. plz fix!

  7. #7
    Eternally discontent
    MPGH Member
    Tiresome's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Gender
    male
    Posts
    2,922
    Reputation
    47
    Thanks
    109
    My Mood
    Pensive
    I was joking.

    Open up the file and replace the code with dashes?

  8. #8
    Leecher lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    oh. fix this plz i like runling run but my ling sucks and im too lazy to train it

  9. #9
    Leecher lolkid40's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Location
    america
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Yeehaw
    FIX IT fix it fix it fix it

  10. #10
    We will live
    Because we will become
    Former Staff
    Donator
    Trusted
    Gab's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    6,442
    Reputation
    1305
    Thanks
    1,336
    My Mood
    Yeehaw
    Lol thank ubro xD

Similar Threads

  1. When i Run Hacks For CS 1.6 , It says Looking for HL.exe , but my CS is Cstrike.exe?
    By warr0ckrul3z in forum CounterStrike (CS) 1.6 Hacks / Counter Strike: Source (CSS) Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2009, 12:42 PM
  2. How to Fix: Hack Detected! (without running hack)
    By kazuya899 in forum WarRock Discussions
    Replies: 7
    Last Post: 08-06-2009, 05:24 AM
  3. Connection to server lost when running hack?
    By GladiatorLD in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 105
    Last Post: 12-24-2008, 03:26 PM
  4. Running Hack?
    By mostwanted in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2006, 07:38 PM