Public Class Form1
Public Const MOD_ALT As Integer = &H1
Public Const WM_HOTKEY As Integer = &H312
Public Declare Function RegisterHotKey Lib "user32" (ByVal hwnd As IntPtr, ByVal id As Integer, ByVal fsModifiers As Integer, ByVal vk As Integer) As Integer
Public Declare Function UnregisterHotKey Lib "user32" (ByVal hwnd As IntPtr, ByVal id As Integer) As Integer
Protected Overrides Sub WndProc(ByRef m As System.Windows.Forms.Message)
If m.Msg = WM_HOTKEY Then
Dim id As IntPtr = m.WParam
Select Case (id.ToString)
Case "9"
Timer1.Start()
Case "10"
Timer1.Stop()
End Select
End If
MyBase.WndProc(m)
End Sub
Private Sub Form1_FormClosing(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.FormClosingEventArgs) Handles MyBase.FormClosing
Call UnregisterHotKey(Me.Handle, 9)
Call UnregisterHotKey(Me.Handle, 10)
End Sub
Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Call RegisterHotKey(Me.Handle, 9, MOD_ALT, Keys.C)
Call RegisterHotKey(Me.Handle, 10, MOD_ALT, Keys.D)
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If (IsNumeric(TextBox1.Text)) Then
Timer1.Interval = TextBox1.Text * 1000
MessageBox.Show("Interval Set!")
Else
MessageBox.Show("Must be a Number!")
End If
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
If TextBox1.Text.Length = 0 Then
MessageBox.Show("Input Interval")
Else
Dim Hop As String
Hop = " "
SendKeys.Send(Hop)
End If
End Sub
Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged
End Sub
Private Sub Label2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label2.Click
End Sub
Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
End
End Sub
Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
System.Diagnostics.Process.Start("http://www.mpgh.net")
End Sub
Private Sub LinkLabel1_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel1.LinkClicked
System.Diagnostics.Process.Start("http://www.banhammer.com")
End Sub
End Class
your a champ