THIS IS VB !!!!!!
Public Const PROCESS_VM_READ = &H10
Public Const PROCESS_VM_WRITE = (&H20)
Public Const PROCESS_VM_OPERATION = (&H8)
Public Const PROCESS_QUERY_INFORMATION = (&H400)
Public Const PROCESS_READ_WRITE_QUERY = PROCESS_VM_READ + PROCESS_VM_WRITE + PROCESS_VM_OPERATION + PROCESS_QUERY_INFORMATION
Public Const PROCESS_ALL_ACCESS = &H1F0FFF
Public Declare Function ReadProcessMemory Lib "kernel32" (ByVal hProcess As IntPtr, ByVal lpBaseAddress As Int32, ByRef lpBuffer As Int32, ByVal nSize As Int32, ByVal lpNumberOfBytesWritten As Int32) As Long
Public Declare Function ReadProcessMemory Lib "kernel32" (ByVal hProcess As IntPtr, ByVal lpBaseAddress As Int32, ByRef lpBuffer As Byte(), ByVal nSize As Int32, ByVal lpNumberOfBytesWritten As Int32) As Long
Public Declare Function WriteProcessMemory Lib "kernel32" (ByVal hProcess As IntPtr, ByVal lpBaseAddress As Int32, ByVal lpBuffer() As Byte, ByVal nSize As Int32, ByVal lpNumberOfBytesWritten As Int32) As Long
Public Declare Function OpenProcess Lib "kernel32.dll" (ByVal dwDesiredAccess As UInteger, ByVal bInheritHandle As Integer, ByVal dwProcessId As UInteger) As IntPtr
Public Declare Function CloseHandle Lib "kernel32.dll" (ByVal hHandle As IntPtr) As Boolean
Public Function Game_Hwnd() As Int32
Dim i As Int32 : Dim foundit As Boolean = False
For Each p As Process In Process.GetProcessesByName("Crossfire") ' Replace that with the games window text
i = p.Id
foundit = True : Exit For
Next
If foundit = True Then
Return i
Else
Return 0
End If
End Function
#Region "Memory reading/Writing"
Private Sub Label9_Click(ByVal Address As Integer, ByVal Value As Integer, ByVal Size As Integer, ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label9.Click
Try
Dim GameReadWrite As Integer
Dim PID As Integer = Game_Hwnd()
GameReadWrite = OpenProcess(PROCESS_READ_WRITE_QUERY, False, PID)
Dim bytArray() As Byte
bytArray = BitConverter.GetBytes(Value)
WriteProcessMemory(GameReadWrite, Address, bytArray, Size, 0)
CloseHandle(GameReadWrite)
Catch Ex As Exception
'ShowError(Ex)
End Try
End Sub
#End Region
and the error is :Error 1 Method 'Private Sub Label9_Click(Address As Integer, Value As Integer, Size As Integer, sender As Object, e As System.EventArgs)' cannot handle event 'Public Event Click(sender As Object, e As System.EventArgs)' because they do not have a compatible signature. C:\Documents and Settings\Antonia\my documents\visual studio 2010\Projects\CF_ShArKs CrossFire NA Mega Hack\CF_ShArKs CrossFire NA Mega Hack\Form3.vb 42 178 CF_ShArKs CrossFire NA Mega Hack
pls help